Τζανακόπουλος προς Ν.Δ.: Μήπως να πηγαίνατε να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;

21:05 1/5/2017 - Πηγή: Pagenews

«Mετά την «αριστερή ιδεοληψία», όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε «μεταρρυθμίσεις», μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;», γράφει στοtwitter, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας σε σχόλιο της ΝΔ για το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.

dir="ltr">Mετά την «αριστερή ιδεοληψία», όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο..
1/2

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 1 Μαΐου 2017

Με αφορμή αυτήν την ανάρτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και τη στάση της ΝΔ, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μακάριος Λαζαρίδης, τού απάντησε με την εξής ανάρτηση:

«Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos».

@d_tzanakopoulos Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos

— Μακάριος Λαζαρίδης (@mvlazaridis) 1 Μαΐου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Pagenews
Τζανακόπουλος, Ν Δ, Μήπως, ΔΝΤ,tzanakopoulos, n d, mipos, dnt