«Τσεκάρει» Χαραλαμπόπουλο η Μπάμπεργκ


Οι Γερμανοί συλλέγουν πληροφορίες για τον 20χρονο φόργουορντ και περιμένουν να δουν την τελική απόφαση του «τριφυλλιού». Ο παίκτης υπέγραψε πέρυσι οκταετές συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας και αν φύγει από το ΟΑΚΑ θα είναι μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Η Μπάμπεργκ έχει χαμηλώσει το μπάτζετ της και στην αγορά της Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου κυριαρχεί οικονομικά πλέον. Έτσι, το τεχνικό επιτελείο του Αντρέα Τρινκιέρι

κινείται για αξιόλογα πρότζεκτ και η περίπτωση του «Χαραλαμπό» τους απασχολεί. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ώρες η ομάδα του Νίκου Ζήση ανακοίνωσε την προσθήκη του Λούκα Μίτροβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα, ενός ακόμα εξελίξιμου παίκτη.

Στην υπόθεση του Έλληνα φόργουορντ, βέβαια, όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Τσάβι Πασκουάλ. Εκείνοι θα αποφασίσουν αν θα δοθεί δανεικός ο ταλαντούχος παίκτης και πού, αφού σε περίπτωση που προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση θα θέλουν να τον δώσουν σε μια ομάδα με το κατάλληλο περιβάλλον και το σωστό πλάνο. Η τελική τους απόφαση θα παρθεί ανάλογα με την έκβαση και άλλων υποθέσεων που απασχολούν τους «πράσινους» σχετικά με τη στελέχωση του ρόστερ τους.

Την περασμένη σεζόν ο Χαραλαμπόπουλος ξεκίνησε ως το δεύτερο «3άρι» του «τριφυλλιού», πίσω από τον Κέι Σι Ρίβερς, όμως δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ στην Euroleague (7 συμμετοχές με 04:12 κατά μέσο όρο). Στην Stoiximan.gr Basket League είχε 16:32 ανά ματς με 3,9 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα