Τρέχουν τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ

10:04 2/7/2017 - Πηγή: Pagenews

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Φουλ των μεταγραφών για την ΑΕΚ έχει η Ώρα: «Χρυσός» Μάρκο!», γράφει για τον Λιβάγια και συνεχίζει: «900.000 ευρώ το κόστος του δανεισμού του για ένα χρόνο (700.000 συμβόλαιο +200.000 ευρώ ενοίκιο). 1,8 εκατ. ευρώ η ρήτρα για να τον αγοράσει του χρόνου η ΑΕΚ. Έτοιμο και συμφωνημένο το τριετές συμβόλαιο σε περίπτωση που καλύψει η ΑΕΚ τη ρήτρα! 10 εκατ.

ευρώ η ρήτρα για να τον αγορά από την Ένωση ομάδα του εξωτερικού. Στην ΑΕΚΑΡΑ ο παικταράς Λιβάγια που πήρε τη φανέλα με το 10». Επίσης η εφημερίδα γράφει: «Κλείνει και Τσόσιτς! Συμφώνησε με την Έμπολι και βρίσκεται μια… ανάσα από το να συμφωνήσει για 4 χρόνια με τον 24χρονο υψηλόσωμο (1.88 μ.) σέρβο στόπερ που έχει γεμάτη σεζόν στο Καμπιονάτο. Δυνατά και για Τραούστασον. Τα έχει… βρει με τον 24χρονο διεθνή Ισλανδό εξτρέμ, θα το παλέψει για να συμφωνήσει με τη Ραπίντ, που πέρυσι έδωσε 2 εκατ. ευρώ για τον πάρει από τη Νόρκεπινγκ».

SPORTDAY

«Μετά το 10, είναι το 11», γράφει η εφημερίδα συνδέοντας Λιβάγια και… Αραούχο: «Ο Λιβάγια ήρθε στην Αθήνα, πέρασε ιατρικά, υπέγραψε το συμβόλαιό του και έκλεισε τον αριθμό της φανέλας του. Η Ένωση παλεύει την επιστροφή του Αραούχο που θα κρατήσει το νούμερό του. Στο προσκήνιο ο Τσόσιτ, μάχη με Βαλιέντε για την άμυνα».

LIVESPORT

«Ο Τσόσιτς στην κορυφή της λίστας. Γκαζώνει και για κεντρικό αμυντικό», γράφει η LSκαι συνεχίζει: «Για επαφές με τον 24χρονο Σέρβο της Έμπολι γράφουν οι Ιταλοί. Στο κάδρο και ο Βαλιέντε με διαδρομή από τη Μασία, μέχρι το Ισραήλ. Λιβάγια: Το 10 το καλό υπέγραψε στην ΑΕΚ για 1 χρόνο με οψιόν αγοράς 1,8 εκατ. ευρώ».

SPORTIME

«Φουλ για Τραούστασον!», αναφέρει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Σε καλό δρόμο για την απόκτηση του Ισλανδού εξτρέμ της Ραπίντ! Ανακοινώθηκε ο Λιβάγια, την Τρίτη στην Πολωνία. Δυνατά για Τσόσιτς, παίζει πάντα του Βαλιέντε».

Πηγή: aek365.com

Keywords
Τυχαία Θέματα