Το τρυφερό tweet της Μισέλ μετά την ομιλία Ομπάμα


Με ένα ρομαντικό tweet απάντησε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, στο «ευχαριστώ» του συζύγου της, απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, στον απόηχο της αποχαιρετιστήριας ομιλίας τού στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αφιέρωσε μέρος της ομιλίας του στην οικογένειά του, ενώ εμφανώς συγκινημένος και απευθυνόμενος προς τη Μισέλ Ομπάμα,

η οποία βρισκόταν στο ακροατήριο, είπε πως τα τελευταία 25 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό του όχι μόνο ως σύζυγος και μητέρα των παιδιών τους, αλλά και ως η καλύτερή του φίλη.

«Ανέλαβες έναν ρόλο τον οποίο δεν ζήτησες. Και τον έκανες δικό σου με χάρη, τόλμη, στιλ και χιούμορ», συμπλήρωσε ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος, δηλώνοντας περήφανος για «το κορίτσι του νότου», όπως προσφώνησε τη σύζυγό του.

Υπερήφανη για τον σύζυγό της «και για όλα όσα έχουμε καταφέρει μαζί» δήλωσε από την πλευρά της και η Μισέλ Ομπάμα, κάνοντας λόγο με ανάρτησή της στο Twitter για «ένα απίστευτο ταξίδι γεμάτο ξεχωριστούς ανθρώπους».

So proud of @POTUS and all that we've accomplished together. An incredible journey filled with remarkable people. I love you Barack. -mo pic.twitter.com/TFUN3GDLyz

— The First Lady (@FLOTUS) January 11, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα