Το πάθος του Ντόναλντ Τραμπ για τα αυτοκίνητα


Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει λατρεία με τους τέσσερις αλλά και τους δύο τροχούς. Και αυτό αποδεικνύεται από την πλούσια συλλογή του. Από Mercedes έως Lamborghini έως Rolls - Royce!

Lamborghini Diablo VT Roadster

Το πιο γρήγορο μοντέλο της συλλογής του – που πριν από ένα χρόνο είχε μπει σε διαδικασία πώλησης - η μπλε

Lamborghini Diablo VT Roadster του 1997 της φωτογραφίας – σίγουρα ήταν από τα πιο αγαπημένα μοντέλα αλλά από τον χιλιομετρητή του φανερώνεται ότι δεν το χάρηκε για πολύ.

Έχει διανύσει μόλις 24.000 χιλιόμετρα, οπότε τα περισσότερα χρόνια τα πέρασε κλεισμένο μέσα σε ένα γκαράζ.

Mercedes-Benz SLR McLaren

Σπορ είναι και η επόμενη επιλογή του. Πρόκειται για μια Mercedes-Benz SLR McLaren των 626 ίππων με V8 κινητήρα 5,4 λίτρων. Eίναι το αυτοκίνητο που φήμες θέλουν να το έχει κάνει δώρο το 2005, στη Μέλανι Τράμπ, σημερινή σύζυγο του.

Rolls-Royce Silver Cloud

Από τα πρώτα αυτοκίνητα που έσπευσε να αγοράσει όταν ο Τραμπ, ως νέος τότε επιχειρηματίας άρχισε να βλέπει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να φουσκώνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Το κλασικό βρετανικό μοντέλο είναι του 1956 και είναι ακόμη στη συλλογή του νέου Πλανητάρχη.

Chevrolet Camaro Indianapolis 500 Pace Car

Συλλεκτικό αμερικάνικο μοντέλο, πιστό αντίγραφο της Chevrolet Camaro Indianapolis που συμμετείχε στον διάσημο αμερικάνικο αγώνα το 2011. Ο Τραμπ είχε ζητήσει να τρέξει εκείνη την περίοδο ο ίδιος το αγωνιστικό αυτοκίνητο, όμως, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα – και εξαιτίας μιας εκκεντρικής δήλωσης του – αντικαταστάθηκε από έναν έμπειρο βρετανό οδηγό.

Orange County Chopper

Εκκεντρικός δεν είναι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά και στις μοτοσικλέτες. Αυτό επιβεβαιώνει η ιδιαίτερα προκλητική τσόπερ μοτοσικλέτα, η Orange County Chopper, που σε πολλά σημεία της έχει αξεσουάρ από χρυσό!

Keywords
Τυχαία Θέματα