Το «κόλπο» Ουζουνίδη για Μπιλμπάο – Η επιλογή έκπληξη και η αλλαγή της τελευταίας στιγμής!


Σε… φουλ ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς όλοι στον σύλλογο ασχολούνται με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπιλμπάο το βράδυ της Πέμπτης, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το Τριφύλλι πηγαίνει σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, με δύο σημαντικές απουσίες, των Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες, ενώ ακόμα λόγω οικονομικής στενότητας, δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του, με συνέπεια να υπάρχουν… τρανταχτά κενά στο ρόστερ.

Ωστόσο, ο Μαρίνος

Ουζουνίδης έχει δουλέψει πάρα πολύ για τα δύο αυτά ευρωπαϊκά παιχνίδια και το Τριφύλλι θα το παλέψει για το… θαύμα. Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς εκτιμά πως με ένα καλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο την Πέμπτη, όλα θα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς και για αυτό ετοιμάζει μία δυνατή ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όσα λοιπόν έχουμε μάθει από το Κορωπί, ο Ουζουνίδης ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις στους Βάσκους, κυρίως όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, όπου σκέφτεται να ξεκινήσει στα άκρα τους Λουντ – Καμπέσας και στην κορυφή είτε τον Μολίνς και πίσω του τον Λουτσιάνο είτε τον Βραζιλιάνο μαζί με τον Άλτμαν, ώστε να έχει περισσότερη ποιότητα!

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, ο Κουτρουμπής θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μολέδο και ο Χουλτ θα παραμείνει αριστερά. Για τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί, αρχικά προσανατολιζόταν στη λύση του Κολοβέτσιου, αλλά στο μυαλό του έχει πλέον και τον Νούνο Ρέις. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζέκα και Λουντ.

Πηγή: sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα