Το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ θέλει για έδρα η ΚΑΕ ΑΕΚ (pics)


Οι αντιδράσεις που είχε φέρει η ομοσπονδία της Ποδηλασίας στο ενδεχόμενο να φτιάξει η μπασκετική ΑΕΚ το δικό της "σπίτι" στο ποδηλατοδρόμιο, αλλάζει τα δεδομένα. Και πλέον, ο Μάκης Αγγελόπουλος μαζί με την κυβέρνηση εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις, με το κεντρικό γήπεδο του τένις να αποτελεί πια την πρώτη επιλογή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Goal» την Παρασκευή (24/3) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Αθλητισμούς Γιώργος Βασιλειάδης, ο ισχυρός άνδρας

της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ακόμη ένας άνθρωπος ο οποίος πιθανότατα να ήταν αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός.

Οι τέσσερις άνδρες επισκέφτηκαν και επιθεώρησαν το κεντρικό γήπεδο τένις του Ολυμπιακού Στάδιου ! Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι χωρητικότητας 8.000 θέσεων και μάλιστα σκεπασμένες, με εξαίρεση τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σημαίνει πως το γήπεδο μπορεί να «κλείσει» με επιπρόσθετο θόλο, αν τελικά δοθεί η συγκεκριμένη εγκατάσταση στον Δικέφαλο.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου με δηλώσεις της είχε προτείνει το γήπεδο του τένις ως την ιδανική λύση για νέο «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ!

Μένει να δούμε αν τελικά αυτό θα είναι το σχέδιο που θα προχωρήσει, προκειμένου η ΑΕΚ να φτιάξει το δικό της "σπίτι", που θα είναι μικρότερο και πιο "ζεστό" από το κλειστό του ΟΑΚΑ που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες:



Keywords
Τυχαία Θέματα