Τρώγεται ο κροκόδειλος; Ναι, στο πιο εξωτικό μαγαζί της Αθήνας (pics)

14:21 3/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Στο Βig Κahuna θα πας αρχικά από περιέργεια. Θες να δεις από κοντά και πιθανότατα να γευτείς το περίφημο μπέργκερ με κροκόδειλο.

Καλά άκουσες (αν δεν το έχει ξανακούσει). Εδώ σερβίρουν μπέργκερ κροκόδειλου και όσοι το δοκίμασαν ξετρελάθηκαν. Είναι ένας συνδυασμός κοτόπουλου, χοιρινού με μία δόση θαλασσινού που σε κάνει να ξεχνάς τι πραγματικά τρως.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πιάτο που έχει ξετρελάνει τους πελάτες, με τις τροπικές γεύσεις που σε ταξιδεύουν στη Χαβάη και την Καραϊβική να έχουν

τον πρώτο λόγο.

Ο σεφ Στέφανος Στεφανίδης και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μπαλλιάν, γνωστοί και ως The Kahuna Broz, είναι οι άνθρωποι πίσω από την ιδέα και τους παλαβούς συνδυασμούς με αστακό, πάπια, Black Angus και φυσικά κροκόδειλο.

Πάρτε μια ιδέα με το τι παίζει στον κατάλογο:

The Predator

Με Brioche bun Burger και patty από φιλέτο κροκόδειλου με chipotle mayo, iceberg, crispy onions και ψημένο ανανά με chili, κόλιανδρο και lime. Φάτο πριν σε φάει, είναι ΕΠΟΣ.



Angus Young

Brioche bun Burger με patty από 100% Black Angus beef γάλακτος,matured cheddar,baby ρόκα, crispy onions, aioli και μαύρη τρούφα.

Απλό, λιτό, γαμάτο.

The Big Kahuna

Black Burger bun με patty απο φιλέτο αστακού Καραϊβικής με βαλεριάνα, σαλτσα hollandaise, ψημενο prosciutto di Parma και pickled mango.

Μπορούμε να πούμε ότι στέκεται παραπάνω από αντάξιο του ονόματός του.

Οι KAHUNA BROS (Steve S. και Jimmy B. ) έχουν χτίσει τη δική τους καλύψα σε μια... παραλία στο κέντρο της Αθήνας και σας περιμένουν να δοκιμάσετε τις τροπικές τους γεύσεις.

Και το καλύτερο για το τέλος: Το The Big Kahuna σημαίνει τεράστιο κύμα στη surf culture, πέρα από αυτό όμως, έτσι ονομαζόταν και το μπέργκερ που έτρωγε ο Σάμιουελ Τζάκσον σε σκηνή της ταινίας “Pulp Fiction”

Σαλαμίνος 42, Κεραμεικός



Keywords
Τυχαία Θέματα