Τι συμβαίνει με τον Μπουρούση; Το παρασκήνιο πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις

12:51 3/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Υπάρχει πιθανότητα να τεθεί "θέμα Μπουρούση" στον Παναθηναϊκό; Αν η ίδια ερώτηση γινόταν πριν από περίπου είκοσι μέρς, όταν δηλαδή τελείωσαν οι τελικοί και ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής, με τον Έλληνα σέντερ να κάνει καλές εμφανίσεις στους τελικούς, η απάντηση θα ήταν ξεκάθαρη: όχι.

Τώρα, όμως, τα δεδομένα μοιάζουν διαφορετικά. Και δεν είναι απίθανο να προκύψει ζήτημα, αν κρίνουμε από τα τελευταία γεγονότα που έχουν λάβει χώρα. Ποια είναι αυτά; Έχουμε και λέμε.

Ο Παναθηναϊκός

έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Ίαν Βουγιούκα, έναν σέντερ που έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Μπουρούση. Παράλληλα, ανακοίνωσε ακόμα έναν ψηλό, τον Ζακ Όγκαστ, τη στιγμή που προχώρησε και στην ανανέωση του Σίνγκλετον. Μιλάμε για τρεις κινήσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός έκανε κινήσεις για να "οχυρώσει" τη ρακέτα του, οι φήμες και τα σενάρια ήθελαν τον Μπουρούση να έχει στα χέρια του μια τεράστια πρόταση από την Κίνα, η οποία εξακολουθεί να σκορπάει χρήματα και στο μπάσκετ. Οι φήμες κάνουν λόγο για πρόταση η οποία είναι ικανή να τον βάλει σε έντονες σκέψεις σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει το συγκεκριμένο βήμα.

Μέσα σε όλα, ήρθε και η χθεσινή του απάντηση, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, λέγοντας πως δεν είναι ώρα να μιλήσει γι' αυτό. Ένας παίκτης που έχει "κλειστό" συμβόλαιο με την ομάδα του (ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2018) για ποιο λόγο να αρνηθεί να μιλήσει για το μέλλον του, αν αυτό είναι σίγουρο; Φαίνεται, λοιπόν, πως το μέλλον του Μπουρούση μόνο σίγουρο δεν είναι.

Αν τα κομμάτια του (αγωνιστικού και εξωαγωνιστικού) παζλ ενωθούν, τότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως η αποχώρηση του Έλληνα σέντερ από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι πιο πιθανή από την παραμονή του σε αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα