Θετική η κυβέρνηση για το πράσινο ΟΑΚΑ!


Στόχος των «Πράσινων» είναι να δημιουργήσουν ένα κλειστό που θα είναι αντάξιο των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης και θα μπορεί να συμπεριληφθεί στα κορυφαία γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες της ομάδας αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι των Κυπελλούχων Ελλάδας έχουν αναπτύξει ένα πλήρες σχέδιο για την ολική αναδιαμόρφωση του σταδίου, που θα περιλαμβάνει αλλαγές σε πολλούς τομείς

του ΟΑΚΑ, με την «πράσινη» μελέτη να αποσκοπεί στην δημιουργία μίας «Green Arena» στα δεδομένα του ΝΒΑ!

Στο κεντρικό κομμάτι του «πράσινου σχεδίου» συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση της κεντρικής σάλας, με νέες μπασκέτες και νέα ηχητική εγκατάσταση, αλλαγή στα καθίσματα και εγκατάσταση γιγαντοοθονών στα πρότυπα του ΝΒΑ, με τα σχέδια του Παναθηναϊκού να μη σταματούν εκεί.

Στα σχέδια των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου, η δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, χώρων εστίασης, αλλά και βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών.

H κυβέρνηση βλέπει με πολύ καλό μάτι την πρόταση του Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση βρίσκεται στο γκρουπ των ακινήτων που έχουν μεγάλο κόστος για την Πολιτεία σε ετήσια βάση και οι υπεύθυνοι της υπόθεσης θεωρούν πως μπορούν να υπάρξουν μεγάλα κέρδη μέσω του σχεδίου των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα