"Θέρμης Δρώμενα 2017" με πλούσιες εκδηλώσεις


Ποικίλες εκδηλώσεις σε όλους τους οικισμούς του δήμου Θέρμης περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα των «Θέρμης Δρώμενων» που θα διαρκέσει ενάμισι περίπου μήνα.

Οι κορυφαίος εκδηλώσεις για τον πολιτισμό στο δήμο Θέρμης ξεκίνησαν 13 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου. Πλούσιες μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, Καραγκιόζη, χορευτικές εκδηλώσεις, τοπικές παραδοσιακές γιορτές όπως για παράδειγμα για το σταφύλι, το σπανάκι, το γάλα, εικαστικά, παραδοσιακά γλέντια, λαϊκές βραδιές, καθώς και πολλές εκδηλώσεις για παιδιά, διοργανώνονται στις πλατείες και σε άλλους χώρους

των οικισμών της Θέρμης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ξεχωριστή ενότητα είναι οι μουσικές εκδηλώσεις στο Φράγμα της Θέρμης, με καταξιωμένους καλλιτέχνες από την ελληνική μουσική σκηνή που προσελκύουν κοινό από ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις στο Φράγμα ξεκινούν με μια συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 4 Σεπτεμβρίου, συνεχίζονται με Γιάννη Χαρούλη στις 6 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται με μια ημέρα αφιερωμένη στα χρώματα με ομαδικά παιχνίδια και χρωματοπόλεμο την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Σημαντική είναι και φέτος η βοήθεια των εθελοντών από τους διάφορους τοπικούς συλλόγους οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στη διοργάνωση των γιορτών παράδοσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα