Θέμα χρόνου του Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ


Η απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τη νέα σεζόν έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο νεαρός φόργουορντ. Παρ' όλα αυτά η επισημοποίηση του δανεισμού του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Αιτία είναι κάποια μικρά διαδικαστικά θέματα, τα οποία συζητούνται ανάμεσα στον παίκτη και τους νταμπλούχους Ελλάδος. Για την ακρίβεια, η κουβέντα σχετίζεται

με κάποιους όρους του νέου συμβολαίου που θα έχει με τους «πράσινους». Άλλωστε, οι παράμετροί του είναι πολλοί, καθώς πρόκειται για πολυετές συμβόλαιο το οποίο έχει υπογράψει με τους νταμπλούχους Ελλάδος ο MVP του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 της Κρήτης.

Από εκεί και πέρα, το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαραλαμπόπουλο είναι δεδομένο και δεν υπάρχει ανησυχία, για ενδεχόμενο «ναυάγιο» της υπόθεσης. Κάτι που σημαίνει πως μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Χαραλαμπόπουλο, θα κλείσει και τυπικά ο δανεισμός του παίκτη στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ως εκ τούτου οι λεπτομέρειες αυτές δε φαίνονται ικανές να χαλάσουν τη συνεργασία των δύο πλευρών αφού το deal ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαραλαμπόπουλο είναι τελειωμένο.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα