Θέλει Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός (vid)

07:15 8/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο 24χρονος, Λουτσιάνο ντα Ρότσα Νέβες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, συνοδεύεται από τις εξαιρετικές συστάσεις,,έχει προταθεί στο «τριφύλλι» και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει δει καλά στοιχεία σε αυτόν. Ο παίκτης πέρασε από… σκανάρισμα, τόσο από τον προπονητή, όσο και από τους συνεργάτες του και είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Ο ταχύτατος περιφερειακός επιθετικός ανήκει στην Κορίνθιανς και τη χρονιά που πέρασε έπαιξε στη Λεγανές με τη μορφή δανεισμού, στην οποία είχε 27 συμμετοχές και έβαλε δυο γκολ.

Έχει ύψος 1.78

και στην Κορίνθιανς ανήκει από το 2014, όταν και αποκτήθηκε από την Αβαϊ. Ο αριστεροπόδαρος, με το πολύ δυνατό σουτ, έχει 6 συμμετοχές και 5 γκολ στην U23 της Βραζιλίας.

Αν, τελικά, ντυθεί στα πράσινα θα υπολογίζεται για δεύτερος επιθετικός. Τις τελευταίες ημέρες, γίνονται προσπάθειες για την απόκτησή του και οι επαφές έχουν κορυφωθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πολύ μέχρι τη Δευτέρα το θέμα θα έχει λήξει και θα γίνει γνωστό αν ο Λουτσιάνο- για τον οποίο, επίσης, ενδιαφέρονται οι Κορίνθιανς, Μποταφόγκο, αλλά και η Αλ Γκαραφά από το Κατάρ- θα φορέσει ή όχι τα πράσινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα