"Θα ανεβώ στον ουρανό": Ο Ψαραντώνης συμπράττει με καλούς του φίλους στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο


Σε μια γιορτή της μουσικής με χαρακτήρα ντοκουμέντου και πολλή συγκίνηση, χαρά και αισιοδοξία, ο Ψαραντώνης, συμπράττει με καλούς του φίλους για μια μοναδική βραδιά, με τίτλο «Θα ανεβώ στον ουρανό», στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Εκλεκτικές του συγγένειες, οι μεγάλες του συμπράξεις, μια σειρά κορυφαίων προσώπων όλου του μουσικού τόξου θα συνυπάρξουν με τον μεγάλο Ψαραντώνη, ο οποίος θα κυριαρχήσει με όλα αυτά που τον συγκινούν και τον κινητοποιούν όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτό το μεγάλο κάλεσμα, συμμετέχουν οι

Δημήτρης Αποστολάκης (Χαΐνης), Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μανώλης Κονταρός, Μανώλης Λιδάκης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ιταλός τραγουδοποιός Vinicio Capossela και πολλοί ακόμα αγαπημένοι καλλιτέχνες.
Νέος και πανάρχαιος, μοντέρνος και αρχετυπικός

Ο Ψαραντώνης δεν είναι απλώς ένας δημιουργός της Κρήτης ή ένας έθνικ καλλιτέχνης με αναφορά στον τόπο του και στη μακρά περιπέτεια της οικογένειας του με τη μουσική. Είναι ο ίδιος ένας φορέας της παράδοσης, αλλά και του πιο δημιουργικού και λαμπρού μετασχηματισμού της. Νέος και πανάρχαιος, μοντέρνος και αρχετυπικός, προκαλεί ρίγος, όπου κι αν εμφανίζεται, έχοντας αποκτήσει επάξια τη θέση θρύλου στο μουσικό στερέωμα. Τοπικός και παγκόσμιος, αυτοσχεδιαστικός, αλλά και βαθιά οργανωμένος, απρόοπτος και ανανεωτής, κουβαλάει τη ρίζα ενός πανάρχαιου τρόπου στην πιο σύγχρονη αποσκευή.

Πληροφορίες

Καλλιμάρμαρο Στάδιο: λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου - Αθήνα, τηλ.: 210 7522984. Ώρα έναρξης: 20.30, οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00.

Τιμές εισιτηρίων: καθήμενοι: 8 ευρώ, αρένα ορθίων: 12 ευρώ. Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων: viva.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα