Τελικός Κυπέλλου: Από 8.000 εισιτήρια ΑΕΚ και ΠΑΟΚ


Να λυθούν οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν προκειμένου να δώσει το "ok" για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ζήτησε η αστυνομία το πρωί του Σαββάτου, στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Η αστυνομία έχει ζητήσει τρεις μεγάλες "νεκρές ζώνες" στο γήπεδο και τοποθέτηση διαχωριστικών μεταξύ των φιλάθλων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ

το αρχικό σχέδιο να υπάρξει αποκλειστικά οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και να φτάσουν με τα πούλμαν απευθείας στο γήπεδο, αφού περάσουν έναν έλεγχο πριν από αυτό.

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν αφορούν κυρίως τις κάμερες των οποίων ο έλεγχος άρχισε και όπου διαπιστωθεί πρόβλημα θα ανατεθεί η επίλυσή του σε ειδικευμένη εταιρεία που εδρεύει στην Λάρισα.

Ένα δεύτερο πρόβλημα είναι τα περίπου 2.500 σπασμένα καθίσματα τα οποία θα αποκατασταθούν καθώς και οι θέσεις των δημοσιογράφων που αυτήν τη στιγμή δεν πληρούν το μίνιμουμ των προϋποθέσεων για έναν τέτοιου επιπέδου αγώνα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, η πρώτη σκέψη των ανθρώπων της αστυνομίας είναι να δοθούν από από 8.000 εισιτήρια σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αριθμός μικρός φυσικά για τις ανάγκες, αλλά απαραίτητος για να κυλήσουν όλα όπως επιθυμούν οι αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα