Τα τελευταία νέα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες


Τα νεότερα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες...

H Volvo μπορεί να ετοιμάζεται να φέρει το XC40 αλλά στο μέλλον θα έχει και υβριδική έκδοση, επαναφορτιζόμενη (plug-in). Η Nissan γκαζώνει σε πωλήσεις με το νέο Leaf ενώ η BMW θα… καπηλευτεί το σύστημα πρόσφυσης του i3 και για άλλα μοντέλα της.

Nissan:

Το ηλεκτροκίνητο Leaf έπιασε τις 30.000 μονάδες

Η Nissan ανακοίνωσε πως το Nissan LEAF έσπασε προσφάτως το “φράγμα” των 300.000 πωληθέντων αυτοκινήτων παγκοσμίως, από τότε που το μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, το 2010. Το LEAF είναι το πρώτο στον κόσμο μαζικής παραγωγής και με τις περισσότερες πωλήσεις, αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. "Αυτοί οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το Nissan LEAF παραμένει το πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο στον κόσμο, με την μεγαλύτερη εμβέλεια και με τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα", δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan, Daniele Schillaci. "Το νέο Nissan LEAF είναι ο καθρέπτης του Nissan Intelligent Mobility, διότι προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία, όπως και βελτιωμένη εμπειρία διαχείρισης, συμβάλλοντας σε έναν καλύτερο κόσμο”.

Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του BMW i3 και σε άλλα μοντέλα

Το BMW i3 προσφέρεται με ένα καινοτόμο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που έχει προσαρμοστεί στην άμεση παραγωγή ισχύος του συστήματος BMW eDrive. Συγκεκριμένα, βελτιώνει την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια σε αντίξοες καιρικές και οδικές συνθήκες κατά την εκκίνηση, σε ενεργές φάσεις του συστήματος ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης Brake Energy Regeneration και κατά την έξοδο από κλειστές στροφές. Γι’ αυτό θα τοποθετείται σε μοντέλα BMW και MINI με εμπρόσθια ή πίσω κίνηση και τετρακίνηση, για να προσφέρει αισθητά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οδηγική απόλαυση σε δύσκολες συνθήκες εκκίνησης.

Kαι plug – in υβριδικό για το Volvo XC40

Η Volvo ετοιμάζεται μέσα στο 2018 να εμπλουτίσει τη γκάμα του νέου XC40 – μοντέλο που θα το δούμε και στην ελληνική αγορά την ερχόμενη άνοιξη - με έναν νέο 3κύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα 1,5 λίτρων που θα αποδίδει 156 ίππους που συνεπικουρικά θα φέρει και ηλεκτροκινητήρα .Το νέο plug-in υβριδικό XC40θα κατασκευάζεται, όπως και όλες οι υπόλοιπες εκδοχές της σειράς XC40, στο εργοστάσιο της σουηδικής φίρμας που έχει την έδρα του στο Ghent του Βελγίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα