Τα "καρφιά" του Αντώνη Ρέμου για το Survivor: Πάλι θα τρέχουν πίσω από μια τυρόπιτα (vid)


Στην επικαιρότητα για ατάκα που είπε στο Rising Star έρχεται ξανά ο Αντώνης Ρέμος, αυτή τη φορά όμως οι αιχμές του αφορούσαν το Survivor που βρίσκεται "απέναντι" από το μουσικό talent show.

Ο Ρέμος, που πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλέσει τον ΠΑΟΚ... ΜΠΑΟΚ και είχε προκαλέσει την "επίθεση" των οπαδών του "δικεφάλου", αυτή τη φορά τα έβαλε με το reality του ΣΚΑΪ. "Θεωρώ ότι μάλλον πάλι

υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουμε στη μουσική", είπε ο Έλληνας τραγουδιστής σε μια κοπέλα που μόλις είχε τραγουδήσει συγκεντρώνοντας 82%, ποσοστό που θεώρησε μικρό ο Ρέμος.

Και συνέχισε αποκαλώντας το Rising Star ως το πιο κλασάτο show της ελληνικής τηλεόρασης:

"Για άλλη μια φορά λυπάμαι γιατί αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για αυτή την ερμηνεία που έκανες και θεωρώ ότι μάλλον πάλι υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουμε στη μουσική. Εδώ είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή και το ξαναλέω και σήμερα, ότι συμμετέχω στο πιο όμορφο μουσικό talent show της χώρας και όχι μόνο και το πιο κλασάτο και το πιο στυλάτο, με τις ωραιότερες φωνές".

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη:

Keywords
Τυχαία Θέματα