Συνεχίζεται έως τις 8 Σεπτεμβρίου οι καλοκαιρινές δράσεις της δημοτικής βιβλιοθήκης Χαϊδαρίου


Συνεχίζεται έως τις 8 Σεπτεμβρίου η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, με θέμα: «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο», που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ).

Στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, γονείς και παιδιά συμμετέχουν σε ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: θα πειραματιστούν με το σημείο βρασμού, θα κινηθούν κρατώντας ένα σημείο ισορροπίας,

θα ζωγραφίσουν γύρω από τις τελείες, θα ακούσουν ιστορίες με σημεία και τέρατα, θα παίξουν με τα σημεία στίξης, θα ξεκινήσουν ταξίδια προς τα σημεία του ορίζοντα.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου με δεκάδες δραστηριότητες υποδέχεται το καλοκαίρι στο οποίο καθ’ όλη τη διάρκειά του τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν συνδυάζοντας την διασκέδαση και το παιχνίδι με τη γνώση και την καλλιέργεια αγάπης για τα βιβλία.

Λόγο του περιορισμένου χώρου της αίθουσας όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλ.: 2105821574.

Keywords
Τυχαία Θέματα