Συνάντηση Πολάκη με εκπροσώπους των ΑμεΑ - Μετά τα επεισόδια στο υπ. Υγείας


Μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν έξω από το υπουργείο Υγείας την Πέμπτη, ο Παύλος Πολάκης έκλεισε ραντεβού με τους εκπροσώπους των ΑμεΑ.

Η συνάντηση θα γίνει με την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ), τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ).

Οι διαμαρτυρόμενοι,

ανάμεσα στους οποίους παιδιά με ειδικές ανάγκες, γονείς παιδιών ΑμΕΑ και εργαζόμενοι στην ειδική αγωγή, όταν ενημερώθηκαν ότι δεν υπήρχε κάποιος αρμόδιος την ώρα εκείνη για να τους δεχτεί στο υπουργείο Υγείας, προσπάθησαν να εμποδίσουν το κλείσιμο της εισόδου που επιχειρήθηκε από την ασφάλεια του κτιρίου και κατέλαβαν συμβολικά την είσοδο του υπουργείου έως ότου λάβουν την διαβεβαίωση ότι θα γίνουν αύριο δεκτοί από τον αναπληρωτή υπουργό.

Εκτός από τα οφειλόμενα από τον ΕΟΠΥΥ οι συγκεντρωμένοι διεκδικούν κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό του συνολικού ποσού όλων των αναγκαίων θεραπειών για τα παιδιά με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, αλλά και τα αναγκαία επιδόματα και συντάξεις αναπηρίας για να ζουν με αξιοπρέπεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα