Συναγερμός στις ΗΠΑ: Πήγε στον Λευκό Οίκο και είπε πως έχει μαζί του μια βόμβα


Ένα πρόσωπο βρίσκεται υπό κράτηση αφού ύποπτο όχημα έφθασε χθες το βράδυ σε φυλάκιο ελέγχου του Λευκού Οίκου, ανακοίνωσε η Secret Service αφού το CNN μετέδωσε πως ο οδηγός του οχήματος υποστήριξε πως έχει μια βόμβα.

Σύμφωνα με το CNN, το οποίο επικαλείται δύο πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας, μετέδωσε πως δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι υπήρχε οποιοσδήποτε μηχανισμός. Λένε, ωστόσο, ότι η ασφάλεια του Λευκού Οίκου ενισχύθηκε.

Η Secret

Service ανέφερε πως ένας οδηγός, τον οποίο δεν κατονόμασε, τέθηκε υπό κράτηση αφού ύποπτο όχημα προσέγγισε το φυλάκιο ασφαλείας, αλλά δεν έκανε λόγο για ισχυρισμούς ότι στο όχημα υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

Οι δρόμοι γύρω από τον Λευκό Οίκο έκλεισαν.

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό στον Λευκό Οίκο το Σάββατο, από όπου λείπει ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βρίσκεται στη Φλόριντα. Νωρίτερα, ένα άτομο πήδηξε πάνω από μπάρες στάθμευσης σε «ουδέτερη ζώνη».

Δεν πρόλαβε όμως να περάσει και τον φράχτη και να περάσει στους χώρους του Λευκού Οίκου, όπως έγραψε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, Σον Σπάισερ. Δύο πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας τον σταμάτησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα