Συγκινητική πρεμιέρα για την παράσταση «Γοργόνες και μάγκες» - Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών (pics)


Γράφει η Έπη Τρίμη

Τις εντυπώσεις στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Γοργόνες και Μάγκες" έκλεψε η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου που τραγούδησε το "Καμαρούλα μια σταλιά" μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Με το που στάθηκε στα πόδια της υποβασταζόμενη από τον καλό της φίλο Μάκη Δελαπόρτα είδαμε τη λάμψη στα μάτια της που απορρέει από την ψυχή της . Τα vibes αυτά εισέπραξε το κοινό με αποτέλεσμα να αποθεωθεί και να καταχειροκροτηθεί για αρκετά λεπτά.

Η όλη οργάνωση της επίσημης πρεμιέρας άψογη, υπό το άγρυπνο μάτι της

Αλίκης Δανάλη. Αποτέλεσμα αυτού δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και της υποκριτικής να απολαύσουν και να «ρουφήξουν» την ενέργεια της αναβίωσης της κινηματογραφικής παραγωγής της δεκαετίας του 60 χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία.

Μεταξύ άλλων συναντήσαμε το Μίμη Πλέσσα με τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ- Πλέσσα, την Πέγκυ Ζήνα με το σύζυγό της και την κορούλα τους, τη Μπέτυ Μαγγίρα, το Λάκη Γαβαλά, το Μάκη Δελαπόρτα, το Βασίλη Παλαιολόγο, τη Μαρία Ιωαννίδου, το Βασίλειο Κωστέτσο, την Αγγελική Δαλιάνη, τη Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και την Κατερίνα Τσάβαλου με το σύντροφό της.

Η παράσταση έκανε χθες πρεμιέρα στο θέατρο Μπρόντγουαιη με μια μεγάλη πρωταγωνιστική ομάδα, ενώ ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε ζωντανά τα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα. Η Άρτεμις Ματαφιά συγκλονιστική στην ερμηνεία της και εισέπραξε για τη φωνή της πολλά μπράβο.

Μεταξύ πολλών δηλώσεων σάς μεταφέρουμε τις εξής:

Μαρία Κορινθίου για το ρόλο της και την υποστήριξη της Μάρθας Καραγιάννη: «συγκινήθηκα πολύ με αυτή την γυναίκα-θρύλος...Δεν ξαναγεννιέται μια Μάρθα Καραγιάννη...

Μαρία Κορινθίου για τα καλά λόγια της Μαίρη Χρονοπούλου: «η κυρία Μαίρη μου είπε ότι είμαι σουμπρέτα υπέροχη και σπουδαία».

Μαρία Κορινθίου για το πολυσυζητημένο της κουστούμι: «δεν άλλαξα το κουστούμι, αλλάξαμε τα φώτα».

Μαρία Κορινθίου: «συζητάω για το Dancing …»

Αγγελική Δαλιάνη: « το κουστούμι της Μαρίας Κορινθίου, είναι πολύ ωραίο και θα το φορούσα και εγώ αν χρειαζόταν για το ρόλο μου…»

Στο τέλος της παράστασης η Μαίρη Χρονοπούλου είχε μια πολύ συγκινητική στιγμή με το Μίμη Πλέσσα. Ο κ. Πλέσσας της είπε χαρακτηριστικά πως τα πάντα τα χρωστά σε εκείνη.

Η εν λόγω παράσταση αξίζει να τη δείτε δεδομένου πως η Ζέτα Δούκα ήταν η ιδανική ηθοποιός για να ερμηνεύσει το ρόλο που είχε υποδυθεί η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Γιάννης Πλούταρχος συγκλονιστικός και όλοι οι ηθοποιοί τόσο στους πρωτεύοντες ρόλους ώστε και στους δευτερεύοντες μαζί με τους χορευτές οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ανώτεροι των προσδοκιών μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα