Στο Ρίο το τελευταίο στίγμα του κινητού του Αρτέμη Σώρρα


Σε ανθρωποκυνηγητό έχει αποδυθεί η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος από την Παρασκευή, μετά την ποινή 8ετούς φυλάκισης που του επιδικάστηκε.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά παν ενδεχόμενο για το πού μπορεί να βρίσκεται ο φυγόποινος Σώρρας,

τόσο το σενάριο να διέφυγε με πλοίο στην Ιταλία και από εκεί, ενδεχομένως στη Λατινική Αμερική, αλλά και το σενάριο να παραμένει στην Ελλάδα.

Ο συνήγορός του υποστήριξε χθες πως ο πελάτης του είναι στην Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό εκτεταμένες είναι οι έρευνες στην Αχαΐα καθώς δεν θεωρείται απίθανο ο Αρτέμης Σώρρας να κρύβεται στο σπίτι κάποιου οπαδού του.


Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το patrastimes.gr εντόπισε το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα την Παρασκευή, στο Ρίο κοντά στο όρος Κατρίτσι.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ανέμενε σε σημείο της εθνικής οδού Αθηνών Πατρών την σύζυγό του, η οποία είχε πάει στο δικαστήριο γύρω στις 09:30 και μόλις άκουσε ότι δεν θα λάβει αναβολή η ύποθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε τρέχοντας, προφανώς για να πάει να συναντήσει τον Αρτέμη Σώρρα, να τον ενημερώσει για την εξέλιξη και να φροντίσει να... εξαφανιστούν!

Νωρίς το απόγευμα ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν, ότι πήρε όλα τα μέτρα ασφαλείας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα