Σταρ του Χόλιγουντ που είπαν "ναι" στην υιοθεσία


Η ζωή τους είναι γεμάτη φλας, κόκκινα χαλιά, γκλάμουρ και ταξίδια. Τα κασέ τους πολύ υψηλά και ο τρόπος ζωής τους μέσα στην πολυτέλεια.

Ωστόσο, θέλησαν να προσφέρουν αγάπη και οικογένεια σε παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο και είτε είχαν δικά τους είτε όχι αποφάσισαν να ανοίξουν το σπίτι και την αγκαλιά τους σε παιδιά από διάφορες χώρες του κόσμου.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υιοθεσίας που γιορτάζεται στις 15 Νοεμβρίου, η Σαρλίζ Θερόν κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με μία

ζωγραφισμένη χαμογελαστή φατσούλα στις παλάμες των δυο υιοθετημένων παιδιών της Jackson και την August και στη δική της προκειμένου να ενεργοποιήσει κι άλλες οικογένειες για να υιοθετήσουν.



Άλλες σταρ που έχουν επίσης πει το "ναι" στην υιοθεσία, είναι σαφώς η Αντζελίνα Τζολί που μαζί με τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ έχουν υιοθετήσει 3 παιδιά τον Μάντοξ από την Καμπότζη, τη Ζαχάρα από την Αιθιοπία και τον Παξ από το Βιετνάμ.



Η Κάθριν Χέιγκλ ανακοίνωσε το καλοκαίρι, πως περιμένει το πρώτο της βιολογικό παιδί, το οποίο αποκάλυψε ότι είναι αγόρι, ωστόσο έχει υιοθετήσει με τον σύζυγό της Τζος Κέλεϊ δύο κοριτσάκια. Την Adalaide Marie Hope από τη Νότια Κορέα και τη Nancy Lee Kelly από την Αμερική.



Η Σάρον Στόουν, δεν μπορούσε να κάνει παιδιά γι’ αυτό και υιοθέτησε τρία αγόρια. Το 2000 τον Ρόαν Τζόσεφ, το 2005 τον Λερντ Βον και τον Κουίν Κέλι Στόουν το 2006.

Η Σάντρα Μπούλοκ, είναι μία ακόμη από τις σταρ που έχει προβεί σε υιοθεσία. Ειδικότερα, έχει τον Λουίς μπάρντο Μπούλοκ και την Λέιλα Μπούλοκ.



H Κέιτ Μπλάνσετ παρά το γεγονός, ότι έχει γεννήσει τρεις γιους, τους Ντάσιελ (13 ετών), Ρόμαν (10 ετών) και Ιγκνάτιους (6 ετών), τον Μάρτιο του 2015 υιοθέτησε κι ένα κοριτσάκι!



Μια ακόμη σταρ, αλλά από τον χώρο της μουσικής, η Μαντόνα έχει επίσης υιοθετήσει δυο παιδιά από το Μαλάουι, τον Ντέιβιντ Μπάντα και την Μέρσι Τζέιμς, παρ'όλο που είχε ήδη δυο βιολογικά παιδιά.



Keywords
Τυχαία Θέματα