ΣΟΚ για Σίτι!


Εάν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, αυτά τα παιχνίδια ΠΡΕΠΕΙ να τα κερδίζει! Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να έρθει ισόπαλη -παρότι προηγήθηκε με τον Αγουέρο- στο «Etihad» με την Μίντλεσμπορ, που είχε τον Βίκτορ Βαλντές σε μεγάλη ημέρα και τον Ντε Ρουν σκόρερ του «χρυσού» τέρματος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! Δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι η Γουέστ Χαμ, πρώτο τρίποντο για τη Σάντερλαντ. Κάπως έτσι, έδωσε την ευκαιρία στους... από κάτω να την φτάσουν ή και να την προσπεράσουν!

Η Σίτι ήταν ανά διαστήματα

εξαιρετική, είχε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά έπεφτε πάνω στον εκπληκτικό Βίκτορ Βαλντές, που θυμήθηκε τα παλιά καλά του χρόνια και είχε… κατεβάσει τα ρολά. Στάθηκε δε τυχερή όταν ο Νάβας πάτησε με τις τάπες τον Ισπανό πορτιέρε και δεν αποβλήθηκε. Εν τέλει, ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι Πολίτες έλυσαν τον «γόρδιο» δεσμό.

Ο Ντε Μπρούινε έκανε τη σέντρα, ο Αγουέρο βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση και με προβολή άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό αλλά συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ. Και αφού δεν το πέτυχαν, το έφαγαν! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φρεντ έκανε τη σέντρα και ο Ντε Ρουν με κεφαλιά νίκησε τον Μπράβο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.


πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα