Ψάχνουν παντού - Οι αρχές ανοίγουν τα αρχεία του Η/Υ του βιαστή


Το παρελθόν του 52χρονου βιαστή της Δάφνης ερευνά η ΕΛΑΣ, προκειμένου να εξακριβώσει αν είχε βιάσει ή βασανίσει κι άλλες κοπέλες εκτός της 20χρονης φοιτήτριας.

Η αστυνομία ερευνά το υλικό από τις κάμερες, ενώ εξετάζεται και ο σκληρός δίσκος του σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή που έχει στο σπίτι ώστε να δουν αν έχει μεταφερθεί υλικό από τα γυαλιά - κάμερες εκεί και αν διατηρεί αρχείο με τις πράξεις του.

Εντός του δωματίου όπου συνελήφθη

ο δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας υπολογιστής, ειδικά γυαλιά με κάμερα και κάρτα sim, μια κάρτα μνήμης και μια φιάλη με αναισθητικό με την οποία εικάζεται ότι νάρκωνε το θύμα του ώστε να μπορεί να το βιάζει.

Θυμίζουμε πως ο δράστης που ακόμη ισχυρίζεται ότι είναι τυφλός δίχως να έχει προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα απολογήθηκε για τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Μάλιστα με διάταξη της Εισαγγελίας, επιτράπηκε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ώστε «αν υπάρχουν ομοειδή αδικήματα του δράστη, να αποκαλυφθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα