Ψάχνεται για Μουνιός ο Ολυμπιακός!

13:31 1/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» ήδη την ευρωπαϊκή αγορά για να είναι έτοιμος σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Παναγιώτης Ρέτσος και ήδη στα χέρια των «ερυθρόλευκων» υπάρχει μία πολύ καλή περίπτωση από την Ιταλία, την οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Μάριο Ουσίγιος.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού στόπερ Εζέκιελ Μουνιός, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι από την Τζένοα.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, μετά από μία παραγωγική πενταετία στην Παλέρμο (2010-15) με την οποία έκανε 131 συμμετοχές στην Serie A, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Τζένοα, με την οποία είχε φέτος 31 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Μουνιός να έχει συμβόλαιο με τους «γκριφόνι» ως το 2019, όμως αποτελεί κοινό μυστικό στην Ιταλία, ότι ο παίκτης έχει μπει στην transfer list με τον ιταλικό σύλλογο να ψάχνει κάτι καλύτερο για την άμυνα του.

Ο παίκτης έχει γραφτεί ήδη για τον ΠΑΟΚ, ενώ ζεστή για την περίπτωση του είναι και η Λεγκανές, με την Τζένοα να τον κοστολογεί με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ύψους 1,85 κεντρικός αμυντικός, μπορεί υπό προϋποθέσεις να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, κάτι που σημαίνει ότι δεν πιάνει θέση ξένου.

Ο Μουνιός παραχωρείται μόνο με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό, τονίστηκε ότι οι «γκριφόνι» πρώτα θα βρουν αντικαταστάτη και μετά θα συναινέσουν στην παραχώρηση του παίκτη, ενώ στην ερώτηση για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, επανέλαβαν με νόημα ότι ο παίκτης παραχωρείται μόνο με κανονική μεταγραφή κι όχι με δανεισμό.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία περίπτωση που θα απασχολήσει πιο ζεστά τον Ολυμπιακό μόνο σε περίπτωση πώλησης του Παναγιώτη Ρέτσου, αλλά δείχνει ότι υπάρχουν ήδη εναλλακτικές λύσεις και αντανακλαστικά σε περίπτωση παραχώρησης του Έλληνα αμυντικού σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το πιο πιθανό σενάριο.

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα