Πρόεδρος Ριέκα: «Δεν έμπαινε η μπάλα με τον Ολυμπιακό…»


Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Ριέκα ήταν ο Νταμίρ Μίσκοβιτς.

Ο πρόεδρος των Κροατών απέδωσε την ήττα στην ατυχία της ομάδας του, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν από το… πουθενά.

«Η Ριέκα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και όταν δεν τις εκμεταλλεύεσαι… Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχει ξανά η Ριέκα στο Europa League. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, αλλά…», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, ο οποίος ερωτήθηκε για το αν η ομάδα του στη ρεβάνς έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση:

«Νομίζω ναι. Ήταν ματς υψηλού επιπέδου. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά δεν καταφέραμε να τον αποκλείσουμε, αφού μας έλειπαν τα γκολ. Από την άλλη, η ελληνική ομάδα σκόραρε από το πουθενά και χωρίς να είχε κάνει τη μεγάλη φάση. Η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Ωστόσο, ήταν μία όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά της Ριέκα, η οποία έδειξε τη δύναμή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα