Πώς να κάνετε το κρεβάτι σας πιο άνετο και ζεστό


Δε χρειάζεται να περιμένεις να έρθει η ώρα να αγοράσεις ένα νέο στρώμα για να κάνεις το κρεβάτι σου πιο άνετο και ζεστό.

1. Μη ρίξεις απλά ένα μαξιλάρι πάνω στο στρώμα σου και περιμένεις να γίνει το κρεβάτι σου σούπερ-αναπαυτικό. Για ένα πολυτελές και άνετο κρεβάτι θα πρέπει να προσθέσεις αρκετά πραγματάκια για να δημιουργήσεις τον τέλειο συνδυασμό για σένα.

2. Έλεγξε το στρώμα σου και δες αν είναι ανατομικό. Αν θέλεις να αγοράσεις καινούργιο στρώμα καλό είναι να διαλέξεις κάποιο το οποίο δεν είναι πολύ χοντρό αλλά απορροφάει τους κραδασμούς. Έτσι θα μπορέσεις να του προσθέσεις έξτρα γέμισμα αργότερα, αν χρειαστεί.

3. Ένα άλλο πολύ σημαντικό συστατικό για σούπερ-αναπαυτικό κρεβάτι είναι τα σεντόνια που χρησιμοποιείς. Οποιοδήποτε ύφασμα που αγγίζει το δέρμα σου πρέπει να είναι πολύ απαλό και άνετο. Τα σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι που κατασκευάζονται στην Ιταλία λέγεται πως είναι η καλύτερη επιλογή.

4. Τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας μία ηλεκτρική κουβέρτα (η οποία τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το σεντόνι) είναι η τέλεια λύση για να ζεστάνεις το κρεβάτι σου πριν πέσεις για ύπνο. Βάλε την κουβέρτα στην πρίζα 5-10 λεπτά πριν ξαπλώσεις, σκέπασε και το κρεβάτι με την κουβέρτα ή το πάπλωμα και θα νιώσεις την υπέροχη ζεστασιά με το που χωθείς κάτω από τα σκεπάσματα.

5. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να ζητάς τη βοήθεια των ειδικών για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Σε ζεσταίνει το μαξιλάρι σου; Σε πονάει η πλάτη ή η μέση σου όταν ξυπνάς το πρωί; Νιώθεις ότι δεν μπορείς να βολευτείς; Υπάρχει λύση για όλα όσα σε απασχολούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα