Πολλά λεφτά για Σαράς - Μάχη μεγάλων ομάδων για τον "νέο Ομπράντοβιτς"


Τρέλανε όλη την Ευρώπη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οδήγησε τη Ζαλγκίρις με μπάτζετ... μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ, στο φάιναλ φορ της Euroleague. Και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον φιναλίστ της περσινής σεζόν, Ολυμπιακό.

Λογικό κι επόμενο είναι να τον ορέγονται όλες οι μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης και να ετοιμάζουν... χαλί εκατομμυρίων προκειμένου να του στρώσουν

το καλοκαίρι. Σας το λέω και να το θυμηθείτε: αν ο Σάρας κάνει το "μπαμ" και πάρει την Ευρωλίγκα, δεν το κουνάει από τη Ζαλγκίρις. Θα μείνει τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν, να τον αποθεώνουν σε κάθε του... βήμα στην πόλη. Όχι πως δεν το κάνουν τώρα. Νερό στ' όνομά του πίνει όλο το Κάουνας.

Αλλά οι σειρήνες στ' αυτιά του θα είναι πολλές. Ήδη στη Ρωσία υπάρχει η φήμη πως η ΤΣΣΚΑ ετοιμάζεται να τον χρυσοπληρώσει για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι, αφού ο Ιτούδης δεν φαίνεται να έχει την ίδια στήριξη με το παρελθόν.

Εκεί όμως που έχουν πραγματική... καψούρα με τον Σάρας, είναι στη Βαρκελώνη. Τον είχαν λατρέψει και σαν παίκτη, τον βλέπουν να εξελίσσεται και σε μεγάλο προπονητή και τον περιμένουν. Για να τους κάνει και πάλι ανταγωνιστικούς και να τους οδηγήσει σε επιτυχίες. Εκείνες που έχασαν από τότε που έφυγε από τον πάγκο τους ο Πασκουάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα