Πλέι οφ πράξη πρώτη


Με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στη διαδικασία με 2 βαθμούς, τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με έναν και τους Πανιώνιο και ΑΕΚ χωρίς βαθμό, ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ της Superleague.

Το μεγάλο ντέρμπι γίνεται στην Τούμπα, όπου λίγες μέρες μετά τον μεταξύ τους τελικό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι (20:30), με τον Βλάνταν Ίβιτς να θέλει να αποφύγει το κλίμα... φιέστας που επικρατεί στον δικέφαλο μετά την κατάκτηση Κυπέλλου και να δει η ομάδα του με τη σημασία που αρμόζει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην ΑΕΚ θέλουν μόνο τη νίκη για να μπουν καλά στα πλέι οφ και να βγάλουν γρήγορα το... μηδενικό που τους συνοδεύει στην ειδική βαθμολογία. Εκτός για την Ένωση οι Βάργκας, Πατίτο, τιμωρημένος ο Σάκχοφ για τον ΠΑΟΚ.

Δύο ώρες νωρίτερα (18:15) ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, στην επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη σαν αντίπαλος. Οι «πράσινοι» πέρασαν περίεργες μέρες και γενικότερα η περίοδος μετά και τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου δεν ήταν καλή, ενώ, το θέμα με τις δηλώσεις των Μπεργκ και Εμποκού που φανερώνουν τη δυσαρέσκεια των παικτών στο θέμα των πληρωμών και των υποσχέσεων της διοίκησης, συνθέτουν ένα προβληματικό σκηνικό.

Από την πλευράς τους οι Νεοσμυρνιώτες δίχως άγχος και πίεση ξέρουν ότι το θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς θα κάνει πολύ καλό, δεδομένων των επισκέψεων σε ΟΑΚΑ και Τούμπα στα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπολογίζονται οι Πλιάτσικας και Ενγκόγκ, επιστρέφουν αρκετοί βασικοί που είχαν εκτίσει τις ποινές τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ:

1.ΠΑΟΚ 2

2.Παναθηναϊκός 1

3.ΑΕΚ 0

4.Πανιώνιος 0

Keywords
Τυχαία Θέματα