Περιστέρα Μπαζιάνα: Τρομερά σικ στον Λευκό Οίκο (pics)


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, η Περιστέρα Μπαζιάνα συναντήθηκε με την σύζυγο του Αμερικάνου αντιπροέδρου Κάρι Πένς και ξεναγήθηκε στον Λευκό Οίκο.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα δεν συνάντησε την Μελάνια

Τραμπ, καθώς η ίδια έλειπε από την Ουάσινγκτον κι έτσι έτσι η συνάντησε στον Λευκό Οίκο έγινε με την Κάρεν Πενς όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Φορώντας ένα ολόλευκο σύνολο (λευκό ταγιέρ, λευκό φόρεμα), το οποίο συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ και έχοντας ξανά τα μαλλιά της μαζεμένα σε σινιόν, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρους των ΗΠΑ και της γυναίκα του στον Λευκό Οίκο (Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti).

Η σύντροφος του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στο «σπίτι» του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και συζήτησε με την σύζυγό του σε έναν λευκό καναπέ με φόντο τον κήπο.

Πάντως τα απρόοπτα δεν έλειψαν καθώς η Κάρεν Πενς έγραψε λάθος το επώνυμο της Περιστέρας στο Twiiter, καθώς αντί να την γράψει στα αγγλικά Baziana, την έγραψε Baizana.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα (σ.σ. το… Baizana που λέγαμε) κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες.

Enjoyable visit with Dr. Betty Baizana during the Official Working Visit of the Prime Minister of the Hellenic Republic to Washington, D.C. pic.twitter.com/0NXaLBNa4n

— Karen Pence (@SecondLady) October 18, 2017

Keywords
Αναζητήσεις
betty baziana στο λευκό οίκο
Τυχαία Θέματα