Παρί Σεν Ζερμέν: 10 εκατομμύρια ευρώ τα έσοδα από φανέλες Νεϊμάρ και όχι μόνο


Η Παρί Σεν Ζερμέν σπατάλησε 220 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ, ευελπιστώντας εκτός από τίτλους, να... κατακτήσει την Ευρώπη και μέσω εμπορικότητας. Και προς το παρόν, οι δουλειές που κάνει είναι καλύτερες από ποτέ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Παρί έχει πουλήσει ήδη 80.000 φανέλες του συλλόγου, εκ των οποίων οι 50.000 είναι του Νεϊμάρ, ενώ πολύ μεγάλη είναι και η πώληση της φανέλας του Κιλιάν Μπαπέ. Ο... παροξυσμός ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας μέρα της ανακοίνωσης του Νεϊμάρ, όταν και

πουλήθηκαν 11.000 φανέλες του.

Ήδη η εναλλακτική κίτρινη εμφάνιση έχει εξαντληθεί από τα στοκ, ενώ οι υπεύθυνοι κάνουν καθημερινό αγώνα δρόμου, αφού τα Χριστούγεννα αναμένεται να κορυφωθεί η ζήτηση. Τα έσοδα μόνο από τις πωλήσεις της επίσημης εμφάνισης ξεπερνούν ήδη τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι κάθε μέρα πωλούνται κατά μέσο όρο 1100 επίσημες εμφανίσεις του συλλόγου σε κάθε γωνιά της γης.

Ο συνολικός τζίρος στις μπουτίκ της Παρί έχει διπλασιαστεί από πέρυσι, ενώ ο γαλλικός σύλλογος εκτιμά ότι στο τέλος της σεζόν τα εμπορικά έσοδα θα φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ και θα μπορούν να συναγωνιστούν τις ομάδες - κολοσσούς από την Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα