ΠΑΟΚ: Παίρνει μέτρα, ανεβάζει τη ρήτρα του Πρίγιοβιτς


Στον ΠΑΟΚ έχουν την τύχη να διαθέτουν στις τάξεις τους τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έναν από τους πιο ποιοτικούς φορ του πρωταθλήματος και ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον ''δικέφαλο'' αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αρκετά καλό όνομα στο εξωτερικό. Κρίνοντας από τις κινήσεις που έχουν γίνει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ

ετοιμάζονται να... προασπίσουν ακόμη περισσότερο το πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο.

Ο Πρίγιοβιτς επιθυμεί να παραμείνει... κάτοικος Τούμπας, τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2018, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ θέλει να του ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη ρήτρα αγοράς του, ούτως ώστε να καλυφθεί επαρκώς αλλά και να αυξήσει το πιθανό κέρδος του, σε περίπτωση που έρθει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σύντομα, ο εκπρόσωπος του Πρίγιοβιτς, Φαλί Ραμαντάνι, θα πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να κλειδώσει η αύξηση του buy out του ''Πρίγιο'', από τα 7 εκατ. ευρώ στα 10 εκατ. Ποσό που καθιστά σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο πως όποιος θελήσει τον Σέρβο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα