Παναθηναϊκός: Σκληρό "πόκερ" με Ζέκα


Αρκετά "επεισόδια" αναμένεται να δούμε ακόμα στο... σήριαλ μεταξύ του Κάρλος Ζέκα και της Κοπεγχάγης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος έλεγε χθες βράδυ σε συμπαίκτες του πως δεν είναι καθόλου βέβαιος για το ότι θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα και να πάει στη Δανία.

Δεν αποκλείεται να έπαιξε ρόλο σε αυτό ο αποκλεισμός της Κοπεγχάγης από τους ομίλους του Champions League (προκρίθηκε η Καραμπάγκ με

το εκτός έδρας γκολ), την ώρα που ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε και δεύτερη προσφορά και περιμένει πλέον από τους Δανούς να ανέβουν κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν αυτό συμβεί, τότε πιθανότατα θα πιέσει και ο ίδιος ο Παναθηναϊκός τον παίκτη να αποχωρήσει, προκειμένου να μπει "ζεστό" χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ. Την ίδια ώρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φτιάχνει λίστα με αντικαταστάτες και μέσα στους υποψήφιους στόχος βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος άσος της Αταλάντα, Ζοάο Σμιντ, ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους κόουτς του Τριφυλλιού.

Όσο για τον Αντονί Μουνιέ, το έγκυρο ραδιόφωνο του Μανακό, RMC, μετέδωσε χθες ότι ο παίκτης θα πάει είτε στη Φενέρμπαχτσέ, είτε στη Μαρσέιγ, κάτι που αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκε ξανά με την περίπτωσή του, αλλά το θέμα ανακαίνισε για επικοινωνιακούς λόγους ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα