Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Μπόκα, «ψηστήρι» σε Τσάβες για να κλείσει το εντυπωσιακό deal!


Σε πλήρη συμφωνία με την Μπόκα Τζούνιορς έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες, με το «deal» των δύο συλλόγων κλείδωσε στο 1,3 εκατ. ευρώ (1,6 εκατ. δολάρια) για το 50% των δικαιωμάτων του 26χρονου άσου.

Για το άλλο 50% των δικαιωμάτων του Τσάβες

συμφωνήθηκε να καταβληθούν (οποτεδήποτε το επιθυμήσει ο Παναθηναϊκός σε χρονικό ορίζοντα τριών χρόνων) επίσης 1.3 εκατ. ευρώ, εκτός εάν ο Αργεντινός άσος βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος οπότε θα υπάρξει αυτόματη ενεργοποίηση της οψιόν για το «δεύτερο» 50% και άρα καταβολή του έτερου πακέτου των 1,3 εκατ. ευρώ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο Τσάβες θα ήταν… ηδη στο αεροπλάνο καθώς την Πέμπτη είχε πει «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού (3ετές συμβόλαιο, 500 χιλ. ευρώ το χρόνο), τις τελευταίες ώρες δεν έδειξε την ίδια αποφασιστικότητα και ζήτησε χρόνο να ψάξει περισσότερο τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα προοπτική της καριέρας του.

Επί της ουσίας Παναθηναϊκός και Μπόκα Τζούνιορς (κυρίως η Μπόκα, από την ώρα που έφτασε στο deal με τους «πράσινους») από τα ξημερώματα του Σαββάτου έχουν πέσει πάνω στον Τσάβες για να ψηθεί οριστικά και να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Φυσιολογικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής θα γνωρίζουμε εάν ο Τσάβες βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το εντυπωσιακό σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και το «πακέτο» του 26χρονου Αργεντινού επικείμενο «deal».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα