Παναθηναϊκός: Χαμός με τα διαρκείας, σπάει το "φράγμα" των 6.000


Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν του Παναθηναϊκού Superfoods σε Stoiximan.gr Basket League και Euroleague, οι φίλαθλοι των νταμπλούχων Ελλάδας δείχνουν με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την ανυπομονησία τους αλλά και την στήριξή τους

στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι φίλοι της ομάδας δείχνουν εμπράκτως τη στήριξή τους, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας και μάλιστα το «φράγμα» των 6000 είναι έτοιμο να σπάσει, γεγονός που δημιουργεί μόνο ικανοποίηση στους ανθρώπους της ΚΑΕ.

Ο κόσμος «διψάει» για να δει μπάσκετ και φυσικά είναι ενθουσιασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και το όραμα που υπάρχει για φέτος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μέχρι και τον «τελευταίο» άνθρωπο που ασχολείται με την ομάδα.

Παράλληλα, οι τιμές είναι ελκυστικές κι αυτό από μόνο που κάνει ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους να σπεύδουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 180 ευρώ, ενώ ιδιαίτερα ελκυστικά είναι και τα οικογενειακά πακέτα για γονείς και παιδιά. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα