Παναθηναϊκός Αρέσει πολύ ο Καστάνιος


Εδώ και μέρες, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «σκάνε» συνεχώς προτάσεις με παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του να έχουν περάσει αρκετές ώρες μπροστά από μία οθόνη, παρακολουθώντας τους υποψήφιους στόχους.

Μέσω του... scouting που έχει γίνει λοιπόν, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει καταλήξει σε μία shortlist παικτών που του κάνουν, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Τέεμου Πούκι.

Το γεγονός όμως ότι σε περίπτωσή απόκτησής του δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play offs του Europa League, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλες επιλογές.

Μία από αυτές, ίσως η πιο αξιόλογη (σ.σ αλλά και πολύ δύσκολη ταυτόχρονα) είναι του Λουκ Καστάνιος, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Φέγενορντ και έχει στο βιογραφικό του ομάδες όπως είναι η Ίντερ, η Τβέντε και η Άιντραχτ, δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν στην Πορτογαλία. Για αυτό και πλέον προπονείται με την δεύτερη ομάδα των «λιονταριών», τα οποία τον έχουν στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές τους.

Σίγουρα η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά όμως αν τελικά οι «πράσινοι» καταφέρουν να τον φέρουν στην Αθήνα, σίγουρα θα πρόκειται για μία σούπερ κίνηση που μπορεί να αλλάξει όλο το προφίλ της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι...

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα