Παναθηναϊκός - Γιώργος Καραγκούνης: Επιφυλακτικός για την επιτροπή σωτηρίας


Το #savepao είναι το σχέδιο που θέλει να προχωρήσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού και μέσα σ' αυτό προβλέπεται να συμμετάσχουν πρόσωπα κοινής αποδοχής στον Παναθηναϊκό κόσμο, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Ωστόσο, εκτός του Σαραβάκου, που έχει δώσει το "ok" στον Βασίλη Κωνσταντίνου, πολλοί εμφανίζονται επιφυλακτικοί. Και μέσα σ' αυτούς και ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού

μίλησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και του εξήγησε πως δεν πρόκειται να λάβει την παραμικρή απόφαση αν δεν μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακόμα δεν έχει συναντηθεί με τον Κωνσταντίνου ή άλλο στέλεχος της ΠΑΕ, αλλά ακόμη κι αν συζητήσει αναλυτικά για το ρόλο που θέλουν να έχει στο εγχείρημα, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα πειστεί να συμμετάσχει ως leader.

Σε κάθε περίπτωση αυτό το θέμα αναμένεται να ξεκαθαριστεί εντός της εβδομάδας, καθώς οι μέρες περνούν, τα χρέη... δεν αλλάζουν και χρήματα για τους διακανονισμούς δεν βρίσκονται από πολλές πηγές. Ο Κωνσταντίνου θέλει μέχρι αύριο (Τετάρτη, 4/10) να έχει σχηματιστεί η "επιτροπή σωτηρίας", ακούγονται έντονα και τα ονόματα των Σωτήρη Κυργιάκου, Άγγελου Μπασινά, εκπλήξεις δεν πρέπει να αποκλειστούν, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο και δεδομένο για το #savepao σχέδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα