Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-4: ''Καθάρισε'' με Φορτούνη και Καρίμ


Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-4: Οι ''ερυθρόλευκοι'' έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους στο Αγρίνιο, ανοίγοντας το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Κώστα Φορτούνη να εκμεταλλεύεται τη μπαλιά του Μάριν και με ωραίο τελείωμα να νικά τον Κυριακίδη (1-0, 6').

Ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν τόσο καλά για την ομάδα του Λεμονή, καθώς ο Μπγιόρν Ένγκελς έβαλε... δύσκολα στους συμπαίκτες του σημειώνοντας αυτογκόλ στο 27ο λεπτό. Ο Ρόσα γέμισε στην περιοχή και ο Βέλγος αμυντικός θέλοντας να διώξει,

''κρέμασε'' τον Προτό, ισοφαρίζοντας για τον Παναιτωλικό (1-1, 27').

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα άλλαξαν, καθώς ο Ολυμπιακός είχε αφήσει πίσω του το ''σοκ'' της ισοφάρισης, ''καθαρίζοντας'' το ματς σε τρία λεπτά. Στο 62ο λεπτό, ο Ανσαριφάρντ ''άδειασε'' τον Μόρα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Φορτούνη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (1-2, 62').

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βαγγέλης Μόρας υπέπεσε σε νέο λάθος, ''στρώνοντας'' άθελά του τη μπάλα στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που δίχως να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, τελειώνοντας ουσιαστικά κάθε κουβέντα για την έκβαση του ματς (1-3, 66').

Το ''κερασάκι'' στην ''τούρτα'' μπήκε από τον Ούρος Τζούρτζεβιτς στις καθυστερήσεις, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ομάρ και με κεφαλιά από καλή θέση διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο Αγρίνιο (1-4, 91').

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης (67’ Κλέσιο), Τσοκάνης, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ (74’ Μαρκόφσκι)



Ολυμπιακός: Προτό, Ομάρ, Κούτρης (69’ λόγω τραυματισμού Φιγκέιρας), Σισέ, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο (46’ Οφόε), Μάριν, Ανσαριφάρντ (76’ Τζούρτζεβιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα