Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-4: Τεσσάρα... κορυφής για την ΑΕΚ!

21:26 6/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-4: Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πέρασε σαν σίφουνας από το Αγρίνιο, κάνοντας εξαιρετικό ποδαρικό στο 2018 και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Οι προθέσεις της ΑΕΚ στο παιχνίδι φάνηκαν από νωρίς, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον ''κεραυνό'' του Τάσου Μπακασέτα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ

από τα 30μ. (0-1, 6'). Έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά η προσπάθειά του βρήκε το δοκάρι του Κυριακίδη.

Εν τέλει, στο 35ο λεπτό, ο εξαιρετικός Μπακασέτας ''σφράγισε'' με ενέργειά του τη νίκη της ΑΕΚ, κερδίζοντας πέναλτι από τον Μύγα. Ο Χριστοδουλόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον πορτιέρε του Παναιτωλικού για το 2-0 της ΑΕΚ (36'). Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 41' με το εξαιρετικό σουτ του Ρότσα να βρίσκει το δοκάρι του Τσιντώτα.

Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, ξανά ο Μπακασέτας, μοίρασε υπέροχα στον Αραούχο και εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα οδήγησε την ΑΕΚ με διαφορά τριών τερμάτων στα αποδυτήρια (0-3, 45+1), με τον Λόπες στο 60ο λεπτό να διαμορφώνει το 4-0, έπειτα από ασίστ του Μασούντ.

Το γκολ της τιμής σημειώθηκε από τους Αγρινιώτες στο 68ο λεπτό, με τον Μοράρ να μη λαθεύει απέναντι από τον Τσιντώτα, κεφαλαιοποιώντας την παράβαση που πήρε ο Μάζουρεκ από μαρκάρισμα του Κονέ (1-4, 68').

Keywords
Τυχαία Θέματα