Παναγιώτης Κουρουμπλής: Δεν υπάρχει κανείς λόγος να γίνουν εκλογές πριν το 2019


"Οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν νωρίτερα. Κάθε μέρα που περνάει κερδίζει πόντους η κυβέρνηση και χάνει η ΝΔ" τόνισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο επεσήμανε ότι "Ο Αλέξης Τσίπρας

πήρε αυτές τις πρωτοβουλίες για να στηρίξει τους μη έχοντες, πιστός στις δεσμεύσεις και τις εξαγγελίες του, στέλνοντας το μήνυμα στους πολίτες ότι τώρα που μπορεί, κάνει αυτό που πρέπει.Ο Αλέξης Τσίπρας έχει στα χέρια του ορισμένες κινήσεις που θα προκαλέσουν τρανταγμό στο πολιτικό σύστημα" πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας κάλεσε τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς να ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι το συνέδριο τους, τον Μάρτιο, αν θα πάνε με τη «δεξιά του κ. Μητσοτάκη» και τους προειδοποιεί με «συντριβή» αν ακολουθήσουν αυτό το δρόμο. Προσωπικά δεν πιστεύει πάντως ότι "η Φώφη Γεννηματά είναι υπέρ της σύμπλευσης με τον κ Μητσοτάκη".


Άφησε επίσης, ανοικτό το ενδεχόμενο να επαναφέρει η κυβέρνηση θέμα απλής αναλογικής στη Βουλή. "Αυτό θα το δούμε όταν πρέπει" είπε ενώ αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη "να πάρει ξεκάθαρη θέση γιατί είναι θέμα εθνικό και να αφήσει τις υπεκφυγές περί μη ύπαρξης δεδηλωμένης αν δεν υπάρχει ενιαία κυβερνητική γραμμή".

Keywords
Τυχαία Θέματα