«Παίζει» επιστροφή-έκπληξη Έλληνα φορ στον Ολυμπιακό


Αν και έπαιξε κόντρα στη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η καριέρα του δεν είχε ανάλογα λαμπρή πορεία... Τώρα βρίσκεται στην Ουγγαρία και περιμένει μια ευκαιρία από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον νεαρό επιθετικό, Νίκο Βέργο, ο οποίος φαίνεται να ζητά από τους Ερυθρολεύκους την επιστροφή του στην ομάδα, μια και ο δανεισμός του στη Βάσας αποδεικνύεται εντελώς ανούσιος και λανθασμένος.

Σύμφωνα

με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 22χρονος φορ ζητά μια νέα ευκαιρία από τον Ολυμπιακό προκειμένου να βρει ξανά τον καλό του εαυτό και δεν αποκλείεται, τελικά, τον Ιανουάριο να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη! Αλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να αναζητήσει μια επιπλέον εναλλακτική επιλογή στη γραμμή κρούσης του για το β’ μισό της σεζόν, καθώς εκτός του γεγονότος ότι «τελείωσε» αγωνιστικά για την ομάδα ο Μοχάμεντ Μπεν, είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο σύντομα και με τον Εμάνουελ Εμενίκε.

Στον Πειραιά δεν θέλουν να «κάψουν» τις πιθανότητες εξέλιξης και καθιέρωσης των Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς, γι’αυτό και όπως φαίνεται δεν σκέφτονται να αποκτήσουν πρωτοκλασάτο σέντερ φορ όταν και αν φύγει ο 30χρονος Νιγηριανός. Ωστόσο, μπορεί να γίνει μια προσθήκη με κάποιον νεαρό, εξελίξιμο παίκτη και ο Βέργος περιμένει την ευκαιρία του!

Τα πράγματα για τον ίδιο δεν πήγαν καθόλου καλά στην Ουγγαρία, όπου έχει παίξει μόλις σε τέσσερα ματς και μόνο στο ένα ήταν βασικός! Πρόκειται για ένα τεράστιο πισωγύρισμα στην καριέρα του, καθώς πέρυσι «έγραψε» 25 συμμετοχές με 5 γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης Β’ στη Γ’ Εθνική Κατηγορία της Ισπανίας και μάλιστα, η «Βασίλισσα» είχε συμφωνήσει να δώσει στον Ολυμπιακό 15 εκατομμύρια ευρώ στην περίπτωση που ήθελε να κρατήσει τον παίκτη! Ωστόσο, δεν προχώρησε τελικά σε μια τέτοια μεταγραφική κίνηση και τώρα όλα για την καριέρα του μοιάζει να ξεκινάνε από την αρχή.

Το σίγουρο είναι ότι θέλει πάρα πολύ να πάρει τώρα μια ευκαιρία στο Λιμάνι, έχοντας και έναν Ελληνα προπονητή στον πάγκο όπως ο Τάκης Λεμονής. Ωστόσο, είναι αναγκασμένος να περιμένει. Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο αίτημα επιστροφής του και αυτό που έχουν διαμηνύσει στον παίκτη είναι να κάνει υπομονή έως ότου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ερυθρόλευκο ρόστερ...

Keywords
Τυχαία Θέματα