Όταν ο σκύλος παίρνει την κατάσταση στα "χέρια του"!


Στο μακρινό Σιάτλ μια υπέροχη σκυλίτσα εν ονόματι "Εclipse", "αυτονομήθηκε”! Πήρε το λεωφορείο και πήγε μόνη της βόλτα στο αγαπημένο της πάρκο!

Η αφορμή δόθηκε ένα πρωί που το αφεντικό της θέλοντας να καπνίσει το τσιγάρο του, δεν έκανε κίνηση να ανέβουν στο λεωφορείο που μόλις είχε φτάσει, για να κάνουν την συνηθισμένη τους βόλτα. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει μόνη της αυτό που θα έκανε με το αφεντικό της…..!

Η παρουσία ζώων στα μέσα μαζικής μεταφοράς

στο Σιάτλ επιτρέπεται με την σύμφωνη γνώμη του οδηγού και στην Eclipse δύσκολα μπορεί ν’ αντισταθεί κανείς!

"Κάνει το κόσμο χαρούμενο και κανείς δεν ενοχλείται όταν την βλέπει!" είπαν οι άνθρωποι που εργάζονται στη συγκεκριμένη γραμμή.

Απαλλαγμένος ο ιδιοκτήτης από την υποχρέωσή να κάνει την καθημερινή βόλτα μαζί της (που μεταξύ μας... όλοι όσοι έχουν σκύλο κάποιες φορές βαριούνται) και με τη "μικρή" να βγαίνει τη βόλτα της με το κόκκινο κολάρο σαν κανονική κούκλα, φαίνεται πως έχουν βρει την τέλεια ισορροπία.

Είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα ζηλεύετε αυτόν τον τύπο...

Αλλά παρ' όλο που τα σκυλιά εκπαιδεύονται και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να κάνει και το δικό σας, ένα στοιχείο που λείπει από τα λεωφορεία στη χώρα μας, είναι να επιτρέπεται η είσοδος στους αγαπημένους μας φίλους!

Παρ' όλα αυτά ας τους επιτρέπεται με την παρουσία άλλου... Επιτέλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα