Ολυμπιακός: Σκόραρε, αλλά πάλι εκτός ο Ανσαριφάρντ!


Χωρίς τον Καρίμ Ανσαριφάρντ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αφήσει εκτός τον Ιρανό επιθετικό τόσο από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και από το παιχνίδι με την Ξάνθη, τονίζοντας ότι χρειάζεται

χρόνο προσαρμογής. Ωστόσο, τον είχε συμπεριλάβει στα πλάνα του στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, όπου ο Ανσαριφάρντ σκόραρε στο ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Όμως, παρά το γκολ που σημείωσε, ο Μπέντο άφησε για άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος εκτός τον Ιρανό φορ, σε μία κίνηση που αναμφισβήτητα προκαλεί ερωτηματικά.

Για το ματς με τη Βέροια ο Μπέντο δεν πήρε επίσης στην αποστολή τους δύο Αργεντινούς, τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Εστέμπαν Καμπιάσο, αλλά και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στο αριστερό ισχίο και δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Επίσης νοκ-άουτ παραμένει και ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος συνέχισε ατομικό και θεραπεία, ενώ αντίθετα στην αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφουν οι Αλμπέρτο Μποτία, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε, Μάρκο Μάριν και Νίκολα Λεάλι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Βέροια: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα