Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Παραλίγο... μηδενισμός για τον Ολυμπιακό


Λίγο έλειψε να κάνει... ιστορική γκάφα οι ερυθρόλευκοι και να μηδενιστούν στο σημερινό παιχνίδι Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου, αν οι άνθρωποι της ομάδας δεν αντιλαμβάνονταν εγκαίρως τι θα γινόταν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, κάθε ομάδα που συμμετέχει στο θεσμό οφείλει να δηλώνει στην 18αδα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι, μίνιμουμ δύο ποδοσφαιριστές

ηλικίας κάτω των 20 ετών. Για τη σεζόν 2017-18 λοιπόν, κάθε αποστολή πρέπει να περιλαμβάνει δύο παίκτες που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου του 1998 και έπειτα.



Στην χθεσινή ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού όμως, υπήρχε μόνο ένας στους 19 κάτω των 20 ετών! Γιατί μπορεί μεν να υπήρχαν δύο «νέοι», οι Ανδρούτσος και Νικολάου (σ.σ. γεννηθείς στις 13/8/1998), ωστόσο ο πρώτος έχει γεννηθεί στις 6 Μαΐου 1997 και προφανώς βρίσκεται πάνω από το σχετικό όριο.



Μοιραία λοιπόν, αν η 18αδα του αγώνα κόντρα στην Αστέρα έβγαινε από την 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός θα είχε κάνει ένα ιστορικό λάθος, αφού η αποστολή του θα ήταν παράτυπη. Και σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα τιμωρούταν με μηδενισμό!



Οι «ερυθρόλευκοι» προφανώς την Τρίτη αντιλήφθηκαν το λάθος τους κι έτσι προσέθεσαν στην 19μελή αποστολή της Δευτέρας τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 2 Ιουλίου του 1998 και ο οποίος θα βρίσκεται και στους 18 που θα δηλωθούν για το παιχνίδι μαζί με τον Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα