Οι celebrities που απέκτησαν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας (pics)

19:44 1/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη έναν γιο, ο οποίος πλέον είναι 8 ετών, τον οποίο απέκτησε με παρένθετη μητέρα στις ΗΠΑ. Ο Πορτογάλος κράτησε πριν λίγες μέρες στην αγκαλιά του και τα άλλα δύο του παιδιά, τα οποία ήρθαν στον κόσμο επίσης από παρένθετη μητέρα, η οποία ζει στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

Δεν είναι όμως μονάχα ο Πορτογάλος που αποκτά παιδιά κατ' αυτό τον τρόπο. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν καταφύγει στη συγκεκριμένη λύση

και μέσα σ' αυτούς είναι και αρκετοί celebrities.

Η ηθοποιός ElizabethBanks αποκάλυψε ότι τα δίδυμα παιδιά της ήρθαν στον κόσμο από παρένθετη μητέρα η οποία είναι κάποιο πολύ κοντινό της πρόσωπο. Η Banks ανέφερε ότι δεν μπορούσε να μείνει έγκυος για λόγους υγείας κι έτσι με τη βοήθεια της παρένθετης μητέρας απέκτησε δύο αγοράκια.



Το 2008, ο τραγουδιστής Ricky Martin αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας δύο αγοριών, του Matteo και του Valentino. Ο Ricky όντας μόνος του επέλεξε τη λύση αυτή για να φέρει τους γιους του στον κόσμο. Ο Martin αποκάλυψε ότι η γυναίκα που γέννησε τους γιους του είναι πολύ κοντινό του πρόσωπο.




Όταν η Nicole Kidman ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise, το ζευγάρι υιοθέτησε δύο παιδιά. Από τότε η ηθοποιός απέκτησε άλλα δύο παιδιά με τον σημερινό της άντρα Keith Urban. Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο από παρένθετη μητέρα το 2011.



Το 2013, ο ηθοποιός Jimmy Fallon και η γυναίκα του έφεραν στον κόσμο την Winnie Rose. Σύμφωνα με τον Fallon, το ζευγάρι αποφάσισε να επιλέξει τη λύση της παρένθετης μητρότητας μετά από πέντε χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών.



Ο Robert De Niro απέκτησε δίδυμα από παρένθετη το 2000 και επέλεξε πάλι την ίδια λύση εννέα χρόνια μετά. Το 2011, ο ηθοποιός και η γυναίκα του απέκτησαν τη μικρότερή τους κόρη.



Ο Elton John και ο άντρας του David Furnish απέκτησαν τους δυο γιους τους με τον ίδιο τρόπο. Ο Zachary και ο Elijah γεννήθηκαν στην Καλιφόρνια.



Μετά τη γέννηση των παιδιών του Michael Jackson και Paris με τη νοσοκόμα Debbie Rowe, ο τραγουδιστής ήθελε ένα ακόμη παιδί και κατέφυγε στη λύση της παρένθετης μητρότητας. Το 2002 γεννήθηκε ο Prince Michael Β' τον οποίο και παρουσίασε στον κόσμο από τον μπαλκόνι του τρομάζοντας τους πάντες.



Ο ηθοποιός Dennis Quaid και η πρώην γυναίκα του Kimberly Buffington απέκτησαν δίδυμα με παρένθετη. Ο Thomas και η Zoe γεννήθηκαν τον Νοέμβριο του 2007.




Η ηθοποιός Sarah Jessica Parker και ο άντρας της Mathew Broderick, αποκάλυψαν ότι απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους με παρένθετη καθώς προσπαθούσαν μάταια επί χρόνια. Τα παιδιά τους Marion και Tabitha γεννήθηκαν το 2009.



Καθώς είχαν πρόβλημα να συλλάβουν, ο ποδοσφαιριστής Ezequiel Garay και η γυναίκα του Tamara Hat απέκτησαν παιδί με παρένθετη μητέρα το 2015. Η οικογένεια μοιάζει πολύ ευτυχισμένη και μοιράζεται τη χαρά της στα κοινωνικά μέσα.



Ο Ισπανός τραγουδιστής Miguel Poveda είναι μόνος του και κατάφερε να βρει παρένθετη μητέρα η οποία τον βοήθησε να γίνει πατέρας, όπως ονειρευόταν πάντα.



Τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Οι ΗΠΑ είναι από τις λίγες χώρες στις οποίες η παρένθετη μητρότητα είναι νόμιμη και στοιχίζει περίπου 90 χιλιάδες δολάρια.

Στην Ελλάδα σε γενικές γραμμές ισχύουν τα ακόλουθα: Στο άρθρο 1458 Αστικού Κώδικα προβλέπεται ότι: «Η μεταφορά στο σώμα άλλης γυναίκας γονιμοποιημένων ωαρίων, ξένων προς την ιδίαν, και η κυοφορία από αυτήν επιτρέπεται με δικαστική άδεια που παρέχεται πριν από τη μεταφορά, εφόσον υπάρχει έγγραφη και χωρίς αντάλλαγμα συμφωνία των προσώπων που επιδιώκουν να αποκτήσουν τέκνο και της γυναίκας που θα κυοφορήσει, καθώς και του συζύγου της, αν αυτή είναι έγγαμη. Η δικαστική άδεια παρέχεται ύστερα από αίτηση της γυναίκας που επιθυμεί να αποκτήσει τέκνο, εφόσον αποδεικνύεται ότι αυτή είναι ιατρικώς αδύνατο να κυοφορήσει και ότι η γυναίκα που προσφέρεται να κυοφορήσει είναι, εν όψει της κατάστασης της υγείας της, κατάλληλη για κυοφορία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα