Ο Ντένις Ρόντμαν στηρίζει τον Κιμ Γιονγκ Ουν

18:50 8/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Τι και αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν θεωρείται από πολλούς παρανοϊκός και επικίνδυνος, ωστόσο, για τον πρώην μπασκετμπολίστα Ντένις Ρόντμαν είναι ένας απλός άνθρωπος "ακριβώς όπως οποιοσδήποτε άλλος", που "δεν θέλει να βομβαρδίσει κανέναν".

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξη του, αφήνοντας πολλούς με το στόμα ανοικτό. Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Βορειοκορεάτης ηγέτης αγαπάει τις ΗΠΑ πάρα πολύ και ακούει με τις ώρες τα θεματικά τραγούδια του "Ρόκι' και του "Ντάλας".

Ο Ρόντμαν έχει επισκεφτεί

τη Βόρεια Κορέα από το 2013 μέχρι σήμερα έξι φορές και έχει έρθει κοντά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, κι όπως εξηγεί στο περιοδικό DuJour "όταν είναι με τους ανθρώπους του, είναι ακριβώς όπως οποιοσδήποτε άλλος".

"Κάνει αστεία και του αρέσει να παίζει μπάσκετ, πινγκ πονγκ, να κολυμπάει. Αγαπάει την αμερικάνικη μουσική της δεκαετίας του 1980. Κάνει καραόκε... Έχει το συγκρότημα με τα 13 κορίτσια που παίζουν βιολί... Αγαπάει τους Doors και τον Τζίμι Χέντριξ... Όταν πήγα για πρώτη φορά, η μπάντα έπαιξε για τέσσερις ώρες μόνο δύο τραγούδια: τα σάουντρακ του Ρόκι και του Ντάλας", λέει ο πρώην μπασκετμπολίστας.

"Όταν πήγα για πρώτη φορά εκεί ήταν έτσι... κομουνιστικό. Στεγνό και θλιβερό... Όπως στο «The Walking Dead». Αλλά την τρίτη φορά που πήγα στην Πιονγκγιάνγκ άλλαξαν πολλά... Χτίζει όλα αυτά τα νέα συγκροτήματα και τα ξενοδοχεία. Δημιούργησε το μεγαλύτερο πάρκο νερού στον κόσμο, ένα χιονοδρομικό κέντρο και μία μεγάλη αίθουσα μπόουλινγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα