Ντέιβιντ Κάσιντι: Πέθανε στα 67 του το ίνδαλμα των '70s (pics &vid)


Ο Ντέιβιντ Κάσιντι, τραγουδιστής και πρωταγωνιστής της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970 Partridge Family πέθανε χθες, Τρίτη, στη Φλόριντα από ηπατική ανεπάρκεια.

Το Σαββατοκύριακο είχε εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου λόγω σοβαρής ηπατικής δυσλειτουργίας, ανακοίνωσε σήμερα ο ατζέντης του.

«Εκ μέρους της οικογένειας Κάσιντι, ανακοινώνουμε με βαθιά θλίψη τον θάνατο του πατέρα μας, θείου μας και αγαπημένου μας αδελφού Ντέιβιντ Κάσιντι.

Ο Ντέιβιντ πέθανε έχοντας δίπλα του τους ανθρώπους που αγαπούσε, ευτυχισμένος και απελευθερωμένος από τον πόνο που τον ταλαιπωρούσε για τόσο πολύ καιρό», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τον Φεβρουάριο του 2017, ο ηθοποιός, πατέρας της 30χρονης ηθοποιού Κέιτι Κάσιντι και του 26χρονου τραγουδιστή Μπο Κάσιντι, είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από άνοια.

Ο Κάσιντι είχε δηλώσει στο περιοδικό People ότι θα σταματήσει τις μουσικές περιοδείες για να επικεντρωθεί στην υγεία και παρόμοιες αποκαλύψεις είχε κάνει και σε συναυλία του.

Ο τραγουδιστής ξεχνούσε επανειλημμένως τα λόγια από τα τραγούδια του και προς το τέλος της βραδιάς δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από μια μικρή σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα