Νότια Κορέα: Το μενού που θα απολαύσει ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)


Οι σεφ του προεδρικού μεγάρου της Νότιας Κορέας αναγκάστηκαν να συνδυάσουν την παραδοσιακή κουζίνα με τις γευστικές επιλογές του Ντόναλντ Τραμπ διαμορφώνοντας το επίσημο μενού, που θα παρατεθεί προς τιμή του Αμερικανού Προέδρου στον Κυανό Οίκο, το προεδρικό μέγαρο της Νότιας Κορέας.

Στα highlights του μενού η σάλτσα σόγιας που είχε παρασκευαστεί πριν από 360 χρόνια αλλά και το αγαπημένο ψάρι του προέδρου των ΗΠΑ, γλώσσα ψητή.

Το μενού θα περιλαμβάνει

ακόμα καλαμπόκι που συνοδεύεται από φρέσκα πιάτα βοτάνων και λαχανικών, ψητό πιάτο από το νησί Geoje, την πατρίδα του προέδρου της Νότιας Κορέας Moon Jae-in, με καστανή σάλτσα φασολιών, ρύζι μανιταριών πεύκου σε πέτρινο δοχείο, συνοδευόμενο κορεατικά παϊδάκια, με μια ειδική σάλτσα σόγιας 360 ετών.

Για επιδόρπιο ο Τραμπ και η παρέα του θα απολαύσει τριπλό κέικ σοκολάτας με σάλτσα βανίλιας βατόμουρου και γρανίτα με γεύση κανέλας που σερβίρεται με αποξηραμένα κρασιά.

On the menu for President Trump in Seoul tonight: corn porridge, grilled fish, Korean ribs, pine mushroom rice https://t.co/oOMNnJ1cJw pic.twitter.com/job5xl4E4k

Anna Fifield (@annafifield) November 7, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα