Νίκος Τόσκας: Τα μέλη του Ρουβίκωνα που μπήκαν στο Πεντάγωνο έπρεπε να συλληφθούν


Σχετικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα πριν λίγες ημέρες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, δήλωσε ότι θα έπρεπε να συλληφθούν τα μέλη του και δεν μπορεί να συνεχίζεται ο κακώς εννοούμενος, ακτιβισμός.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 984" τόνισε ότι "από πλευράς συμβολισμού, την ευθύνη την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Την ευθύνη ασφάλειας εννοώ, όχι την ευθύνη του περιστατικού, την ευθύνη ασφάλειας την έχουν κάποιοι στρατιωτικοί. Οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, γιατί μπήκαν και

βγήκαν αυτοί άμεσα... Θα έπρεπε να συλληφθούν και δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός που μπορεί να παίζουν κάποιοι στα όρια της Δικαιοσύνης. Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι πράξεις από κάποιους που νομίζουν ότι έτσι κάνουν την επανάσταση τους. Μακάρι να άλλαζαν τόσο εύκολα τα πράγματα παγκοσμίως".

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ακόμα ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα "παίζουν στα όρια της δικαιοσύνης" και πρόσθεσε "προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, γιατί αν ψάξετε πίσω από τις εντυπώσεις, ο πολιτικός τους λόγος είναι τόσο ρηχός όσο ρηχές είναι και οι πράξεις τους. Είναι πολιτικός λόγος νηπιακής μορφής που δεν πάει στο επόμενο βήμα".

"Γίνονται ενέργειες να εντοπιστούν οι δράστες του τραυματισμού της δικηγόρου στα Εξάρχεια"

Τη διαβεβαίωση πως γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες του σοβαρού τραυματισμού της δικηγόρου από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

"Δυστυχώς δεν προέκυψε κάτι για κάποιον που να έχει άμεση σχέση με το περιστατικό, αλλά συνεχίζονται οι έρευνες", κατέληξε ο κ. Τόσκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα